發新話題

SEPT 期指, 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2015-9-8 22:51 發表

WOW! 勁呀師兄

大仙+GP
大大仙CLM, 插穿
Sorry!, 大仙唔係DCC, 講錯
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2015-9-8 22:51 發表
WOW! 勁呀師兄

大仙DCC, +GP
大大仙CLM, 插穿
係咪 八番 +GP 由 8/25 量起 & 大大仙 +GP 由 9/2 量起?GP重疊!

對應留意日期時間:
2015/09/11 11:59 或之前15分鐘 目標價: 21933
2015/09/21 10:25 或之前 15分鐘 目標價: 22680 / 23720
(視乎 09/11下午 - 09/16 有無調整)

引用:
原帖由 sinding 於 2015-9-8 14:08 發表
14:00
主板 HK$42,499.44 Mil  
創業板 HK$306.72 Mil  
16:00
主板HK$82,658.77 Mil
創業板HK$522.88 Mil

Good morning all!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-9 03:43 發表

係咪 八番 +GP 由 8/25 量起 & 大大仙 +GP 由 9/2 量起?GP重疊!

對應留意日期時間:
2015/09/11 11:59 或之前15分鐘 目標價: 21933
2015/09/21 10:25 或之前 15分鐘 目標價: 22680 / 23720
(視乎 09/11下午 - 09/16 有無 ...
八番 +GP 由 8/25 量起 & 大大仙 +GP 由 9/2 量起 -> 對, 我之前有留意呢個貓狗出沒, 但形態比較複雜, 後來再見到亞叔, 都走失. 但尋日大仙果個就非常清楚,9/7 量起, 出倒轉金鐘, 搵到隻狗

就係 9/7 開市果2 棍打死咗我, 心都灰埋, 呢隻正一古惑狗

Thanks a lot!

回復 246# ourstation 的帖子

大大成日出呢招震

好明顯震咗我出來,休息吓先

引用:
原帖由 ~family~ 於 2015-9-8 21:37 發表

好有快感~
挾爆,爽
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

發新話題