發新話題

MAR 12 期指,期權

引用:
原帖由 denniszz 於 2012-3-1 12:41 發表
GP口訣係方便,不過我想請教一下,如果見到大圖XX都出現,咁師兄點理解細圖個XX?
關於Denniszz兄所提出的問題, 小弟在"實戰班專區"稍作分析, 請移玉步到專區

http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=239&extra=&page=213
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 rickso 於 2012-3-1 14:16 發表
21,490穿啦!沒有做,要睇定D先。
引用:
原帖由 rickso 於 2012-3-1 14:15 發表

暫時只做 了三轉,轉都有進賬!都是有計劃,按照BIBLE和GP口訣做。

E+相做第四轉,試試21,490買
操盤控制買賣策略亦見純熟, 口訣互相配合做到要不出手, 一出手必賺, VERY NICE!

see 住21330位
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-1 14:27 發表

操盤控制買賣策略亦見純熟, 口訣互相配合做到要不出手, 一出手必賺, VERY NICE!   
OK~ ching 過奬啦!小弟只是練習,練習,還望各位ching ctse 賜教!

214 cow killed

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-3-1 14:32 發表
see 住21330位
謝謝WAI cTse BINGO!

不過仍然未見訊號,為了安全,要等MOC先見出關。

BOD  Placed buy order at 21,350

Order hit!

佩服

引用:
原帖由 rickso 於 2012-3-1 14:40 發表

謝謝WAI cTse BINGO!

不過仍然未見訊號,為了安全,要等MOC先見出關。
MOC需見+MPC & #2X3, 但浪比較細 & 較大圖MA下壓, 或需留意大仙 & 細仙有否同步訊號配合反彈

BTW, 大大仙將見紙五, 現行#2V3, 留意DCC出現, 等待SOP訊號

發新話題