發新話題

AUG 15 期指 期權

ha ha ha, 你老人家慢慢勞氣, 在下放工了.  再見.
吸收別人的智慧, 化為自己的力量.    E=mc2, 聚則成形 散則成風, 股市亦然.

引用:
原帖由 lapetite 於 2015-8-5 18:23 發表
ha ha ha, 你老人家慢慢勞氣, 在下放工了.  再見.
狗唔搭八!畜牲真係冇牲

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-8-5 11:24 發表
如果自創新招成立的話,8月17至19日會見 25500。
先見先食。
其實中午未收市前
我已寫了目標價和日期,本post第20頁 #199
而金水兄睇漏之餘,仲反而三番四次要求示範
究竟是誰不懂得 尊重?

難道要我跪求你說出睇漏原因?!

不如你嘗試以第三者身份睇番你今日講過d乜!

相比之下,MT Sir有更高的接收新事物能力
GPS班尾段對VHSI搵GP量 大單邊日期
其實是我刻意話要研究VHSI
他實際實踐出來,並做埋教程!

連免費講座講D乜,
本人都實際畀明確意見
抽走D索羅絲贏二百幾萬美金歷史
如何露一手等等
逐個班講解 讀完會識D乜!
最後收生情況有改善

背後參與做佐好多野,你只享受成果
或者另一個師兄pm講得岩
你唔值得我動怒,放過自己。

我再強調一句,我金水學懂MT's技術已經夠用,仍要用多小小時間鑽研出入市價位,你哋學識咁好嘅技術而運用唔到,只怪自己資質,去學多幾們技術我唔反對,亦唔會作任何批評,但你哋唔好sell我,唔好在呢道賣廣告,唔尊重人應該尊重自己!呢番說話是對人講。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 233# cowbearcar 的帖子

不如你又講出邊度帖邊說話得罪咗你吖!
咁容易怒?唔好聽的狗吠啦!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-5 08:30 發表
車兄的分享太複雜了,唔係好啱金水用,MT's 技術用咗幾年,相信目前市面上是最準確的交易訊號,未來時間會繼續精研

大市於8月3插至24112開始反彈數天,高位曾見24479,在時間1:1的共震出現後仍未見有太大動力向上,應假 ...
就好似呢個回覆係幾咁客氣,你成日叫人去睇,我冇跟你的分享好耐,真係唔好浪費我時間啦!學咗咁多門技術,show 出嚟睇吓!至於你話比建議MT SIR ,呢的我唔知,我係交足學費的,無免費午餐!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-5 18:25 發表
狗唔搭八!畜牲真係冇牲
這召狗噁呂洞賓

回復 1# OK~ 的帖子

Thank you, OK Hing!

今日咁旺,  日日咁旺就好了

回復 1# OK~ 的帖子

Thank  you  !

發新話題