發新話題

MAR 期指 期權

引用:
原帖由 CB900 於 2014-3-4 10:34 發表

通常新主席上台頭兩年都係震蕩,要冼牌!大家明啦
所以內銀內房表面數據PE,PB.YIELD,EPS等都好,但點解大行唔大手買入,都好平呢?奇怪!如果阿爺開車,港女火箭向上,不過看來
等主席做完RESTRUCTURE先。 ...
終於明白呢幾年做淡贏既係做好既幾倍
#2823 A50月線圖一直向下彎
直頭五順向下再吻別!
有無師兄量到果底係邊?
我只係感受唔到終極C浪幾時出!

牛又點同馬比呢?打死都唔識走步,低B盲牛都要燈?吹脹!

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-3-4 13:34 發表

終於明白呢幾年做淡贏既係做好既幾倍
#2823 A50月線圖一直向下彎
直頭五順向下再吻別!
有無師兄量到果底係邊?
我只係感受唔到終極C浪幾時出!
...
看Bible八番幾正面,大富未紙五,有個對底四月中!QQ 19/3業績日,看看能否符合預期。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-3-4 13:48 發表
看Bible八番幾正面,大富未紙五,有個對底四月中!
QQ 19/3業績日,看看能否符合預期。

謝謝師兄,補返周線圖和月線圖。

回復 1# OK~ 的帖子

thanks...................

今朝上個圖,食到正!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

有得食就食,冇你咁好戲

引用:
原帖由 sinding 於 2014-3-4 06:55 發表
咁64喺唔喺地雷數字啊?
個人覺得911喺。
大家早晨!

64 因為好接近 62,但唔及 62 咁絕!
有時候 64 一閃即彈,可能係撈位添,但62、92 就真係瀨野機會大好多!
而且我講既係:越長時間停留畀你任買唔嬲就真係要小心……

當然,bible 的指標準好多,呢d數字價位有時都會失靈!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-3-4 10:05 發表

大仙2d3反彈,大富未紙五果然守住,反彈阻力22650
大力破埋,618正頂住

Hair cut 後出個gp!吃下午茶去

發新話題