發新話題

NOV 12 期指,期權

歐元回噃好多,大家留意今晚外圍影响力!

回復 231# NOWATER 的帖子

观策力好强wo!

歐羅幅圖麻麻地,太陽表現少林功,但資金流入,上次老美跌都唔跟

大戶無情刹完淡又剎好稱之為大鱷!

理論上是,we consider target and signal and time

引用:
原帖由 CB900 於 2012-11-2 13:01 發表

係喎!凡事都要創新,不守舊。而家試緊雙飛蝴蝶,係唔係win梗呢?待續……
我都未上亞SIR個蝴蝶堂,不過都想試吓,可唔可以教幾招 lei?

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-11-2 13:28 發表
我金水最鐘意吹水,得閒出來搭宜,〝贏梗〞方法當然有,就是軟硬兼施,

軟者:軟件也,需靠MT.S武林秘笈

硬者:自身也,要是練武之才,重點個人修為,有句話『心術不正,其道也窮。』既然係窮,又何來贏梗呢!

簡單一句:「教都無用」! ...
支持 !大師兄。

引用:
原帖由 CB900 於 2012-11-2 13:10 發表
恆指轉倉21550,上破上月高位21854,看來直指大蟹貨區底部226-228應有阻力,但態仔已死剩唔多,222以上很少,不排除養肥些再飛gap!太陽開始順排,力度強大,215是第一支持位。 ...
大仙好似dcc喎!啱唔啱lei?

引用:
原帖由 rickso 於 2012-11-2 15:09 發表

大仙好似dcc喎!啱唔啱lei?
應該調整不深,蝴蝶要請教 MT sir, 小弟只知一二。

引用:
原帖由 rickso 於 2012-11-2 15:06 發表

支持 !大師兄。
小師弟,真係估唔到你會企出來支持吓,我需然覺得好攪笑,但條友實在太煩,一經搭上,恐怕連累咗你啦!
真係頂唔順!

發新話題