發新話題

2元的威力

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-1-17 11:40 發表
今日估開:细,春夏
1月17日開: 7號

中咗!
引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-1-6 13:08 發表

1月4日開: 34號。

中咗!
次數:18。注數:18。
中嘅次數:7。注數:7。和:0;
唔中嘅次數: -11。注數: -11
...
次數:19。注數:19。
中嘅次數:8。注數:8。和:0;

今日估開:單,東西。又睇下點

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-1-18 20:20 發表
Ting日嘅HK六合彩都有得諗下
已落注,睇下有冇運行

回復 221# optionbaby 的帖子

又俾你中到,就黎追平,继续努力!

36選7開:5, 12, 13, 25, 26, 28;  特碼: 27。

留意HK六合彩開乜, 测出黎嘅號碼同以上號碼睇到

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-1-19 15:23 發表

1月17日開: 7號

中咗!

次數:19。注數:19。
中嘅次數:8。注數:8。和:0;
唔中嘅次數: -11。注數: -11。

今日估開:單,東西。又睇下點 ...
1月19日開: 27號。

又中!

次數:20。注數:20。
中嘅次數:9。注數:9。和:0;

好彩冇落注!又開27號。
7號同27號力量旗鼓相當,勉强落注我實喺會買7號

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-1-18 20:20 發表
Ting日嘅HK六合彩都有得諗下
落咗注買:26, 27, 28, 29, 37, 39。
引用:
原帖由 sinding 於 2017-1-19 20:36 發表
...

36選7開:5, 12, 13, 25, 26, 28;  特碼: 27。

留意HK六合彩開乜, 测出黎嘅號碼同以上號碼睇到
1月21日HK六合彩開:8, 27, 28, 37, 38, 49; 特别號碼:33。
玩死

聼日HK六合彩又可以吼下

趁得闲落咗飛

Ting日好彩1頭降,唔估

HK六合彩衰咗!

Ting日好彩1諗下先,唔系冇睇法,而系如果要提高命中率就应该放棄Ni次稳陣嘀。

今日估開: 單, 東西。

2017年
彩票春节休市
时间为2017年1月27日0:00至2月2日24:00。
http://www.gdfc.org.cn/datas/con ... 2.html?subjectID=91

發新話題