發新話題

OCT 10 期指,期權

228-230 bear 全軍覆末,而家d牛街應該多過d熊街

唔知 sp 中, 輸入交易指示用增強止損功能, 是否要先有倉在手才可設定呢?
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

xcheung hing,
你剛才貼圖應該係吾可以架, 因為你既圖同課程相關呀...
版主都好快做左移除啦
用文字形容加些術語好些

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-6 10:29 發表

Xcheung兄, 是短炒聖經的術語, 十分好用
昨日見大仙技術指標同步到底, 亦見MOC出現GP, 因此預計今日會大升..

小弟所講的技術指標為#1 Merge
俾人BAND左張圖   ,
ANYWAY THX OK HING~ AND MT SIR~

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-6 10:53 發表
版主都好快做左移除啦
用文字形容加些術語好些
YES。。。 GOT IT~ 

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-6 10:53 發表
版主都好快做左移除啦
用文字形容加些術語好些
版主真係好"勤力"!

引用:
原帖由 xcheung 於 2010-10-6 10:55 發表

俾人BAND左張圖   ,
ANYWAY THX OK HING~ AND MT SIR~
Band圖怕秘密公開, 請見諒
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

SO。。 230 見頂? WAVE 5?

#128 昨升20% 後,試入小刀~
頭先跌5%
NOW 倒升5%。。。 
C HING 可唔可以幫睇下~ 
( 如POST錯區,請原諒   )

so boring

When will chi mkt open?
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

發新話題