發新話題

FEB 10 期指,期權

期指破上205水平, 2min做咗18xx張, 係買上定係平倉走人呢?_?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 11:30 發表
期指破上205水平, 2min做咗18xx張, 係買上定係平倉走人呢?_?
買上.....

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 11:30 發表
可能係止蝕沽盤....

期指MOC堺位目標阻力約20540-20570水平...

引用:
原帖由 tt410 於 2010-2-3 11:33 發表
買上.....
引用:
原帖由 基哥 於 2010-2-3 11:33 發表

可能係止蝕沽盤....
留意220C做咗1000張LC

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 11:40 發表

留意220C做咗1000張LC  
Thank you, today intra-day volatility so high.
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-2-3 11:42 發表

Thank you, today intra-day volatility so high.
唔知嗰1000張oi係加好倉定係平淡倉呢?_?

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 11:49 發表

C-Hing ~~ 加好 或 平淡...是否都係睇好後市?

睇 60 分鍾成交量 係 2+63+54=119, 果 1000 張唔知邊度黎

What Happen ???

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 11:49 發表

both look 'up', anyway, should not be 'short', I think.

發新話題