發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 paaq 於 2011-9-26 16:03 發表

睇下空軍175肯唔肯食胡
今日未平倉似乎再增加了
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-26 16:06 發表

以今日反彈力度看, 高位或要待下月初回補裂口再跌  
謝謝ching提醒。

回復 1830# OK~ 的帖子

O.K CHING 過獎啦,好多課程內容都全靠ching 喺度幫我哋補習先至有d成績咋 相信今早sp 嘅ching 都唔駛點輸啦,希望大家可以多賺啦

引用:
原帖由 ricksuen 於 2011-9-26 15:43 發表

最好今日要收17420以上咁就真係出「鎚頭」嘞!
出「鎚頭」或「陀螺」,但成交量未配合,小心有詐!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-26 16:08 發表

今日未平倉似乎再增加了  
Let's check it out tonight

(聽聞商品有燶味,唔知劉定堅)

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-9-26 16:15 發表
O.K CHING 過獎啦,好多課程內容都全靠ching 喺度幫我哋補習先至有d成績咋 相信今早sp 嘅ching 都唔駛點輸啦,希望大家可以多賺啦
Tsui兄過謙了, 閣下分析準確, 除了課程訊號準確外, 最重要是Tsui兄努力鑽研 + 細心分析的成果, 看來之前努力耕耘, 現在漸見豐厚收成, 恭喜恭喜

引用:
原帖由 paaq 於 2011-9-26 16:15 發表

Let's check it out tonight

(聽聞商品有燶味,唔知劉定堅)
黃金剛見強反彈, 月圖10MA似乎有所支持

引用:
原帖由 ricksuen 於 2011-9-26 16:15 發表

出「鎚頭」或「陀螺」,但成交量未配合,小心有詐!
大朋友捉心理, 要準確捕捉其足跡十分困難
還是密切留意訊號變化, 隨機應變方為上策

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-26 16:28 發表

大朋友捉心理, 要準確捕捉其足跡十分困難
還是密切留意訊號變化, 隨機應變方為上策  
自從上完MT Sir的課程後,我已經無再睇圖表嘞!

thank you Ching

發新話題