發新話題

OCT 期指 期權

回復 160# ~family~ 的帖子

早晨......食白果中.............  ><!!!

回復 159# edwardwcf21 的帖子

好彩唔係689.....

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-10-8 12:07 發表
你點回到159#?  我都只見到157..........
应该系有嘀帖俾人删咗,昨日原本我唔系最尾果個,今朝上黎變咗包尾

回復 161# mon128888 的帖子

昨日大仙、大大仙SBO喎!睇唔到咩?

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-10-8 12:24 發表
早晨......食白果中.............  >
X2
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-10-8 13:13 發表
昨日大仙、大大仙SBO喎!睇唔到咩?
想問問邊個大大仙圖見SBO??
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-10-8 13:54 發表
想問問邊個大大仙圖見SBO??

點解全部走晒入實戰區?呢次証明小咗人討論呢個咁大罪名唔關我金水事啦!
亂吹走埋冇人答我個問題,等我頂一頂個post先,麻煩各位大佬非涉及課程內容,支持吓出來呢度傾

附件

引用:
原帖由 sinding 於 2015-10-2 13:22 發表

馬前炮声明此乃動态阻力非固定不變市况有變再问過要重新睇過祝大家赢多啲  
有冇馬後炮跟進番??

如果根據車兄的牆紙吃光論,呢兩個可謂從未試過咁清嘅,但期指及期權仲有牛熊証市塲又點?

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-10-9 21:13 發表

點解全部走晒入實戰區?呢次証明小咗人討論呢個咁大罪名唔關我金水事啦!
亂吹走埋冇人答我個問題,等我頂一頂個post先,麻煩各位大佬非涉及課程內容,支持吓出來呢度傾 ...
Tks ching...

發新話題