發新話題

APR 期指 期權

回復 173# goldwater 的帖子

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-4-9 13:43 發表
使乜甘辛苦,揸住貨唔捨得放,今朝出咗張國期。慢慢出,呢個浪希望用三萬蚊贏番佢一百幾十萬番嚟

今日支避雷針好核突!
下午開市價未見有機會望多眼,小心。

thanks ching

Good afternoon

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-4-9 13:43 發表
使乜甘辛苦,揸住貨唔捨得放,今朝出咗張國期。慢慢出,呢個浪希望用三萬蚊贏番佢一百幾十萬番嚟

http://holland.pk/wqa5n2zd
因為要開工,唔得閒成日望住個市,希望可以搭下師兄順風車 ! 賺小小奶粉錢!

阿亮

回復 173# goldwater 的帖子

引用:
原帖由 choiml 於 2015-4-9 16:00 發表

因為要開工,唔得閒成日望住個市,希望可以搭下師兄順風車 ! 賺小小奶粉錢!

http://holland.pk/j86wbcyt
choi 兄,很久不見,恭喜
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-4-9 16:34 發表
choi 兄,很久不見,恭喜
多得師兄提點!
阿亮

投機生意係好難控制情緒,升到咁高再追入風險係存在,但估頂去造淡風險會更高,今日各位師兄可以睇番太陽,好清楚見到#2GP,呢組浪動力積聚太耐,睇番歷史,一日升一千幾百點其實係等閒事,呢兩日成交創歷史以來新高,相信未來時間突破28500,下一道阻力會在34000,祝各位好運。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-4-9 17:23 發表
投機生意係好難控制情緒,升到咁高再追入風險係存在,但估頂去造淡風險會更高,今日各位師兄可以睇番太陽,好清楚見到#2GP,呢組浪動力積聚太耐,睇番歷史,一日升一千幾百點其實係等閒事,呢兩日成交創歷史以來新高,相信未來時間突破 ...
tks ching... 去到 E 個位會有回調瓜... 會不會係 3 浪頂...???

發新話題