發新話題

DEC 11 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-12-21 14:52 發表

本想等稍穿 18250先平~~無耐x
3;00呀爺就收市...... 庄想點行
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2011-12-21 14:54 發表
食個 rich tea, 心滿意足啦...我不夠你夠膽..未有沽..現在反而想 call
如有幸見18250樓下我或會看勢反手....
but 看Time 而定~~
"看好看淡隨勢而轉"

回復 1600# wai-wai 的帖子

good, 有你同路, 放心好多, 不過, 我都係冇 call, 睇定的先

咁既市,已經等同收爐一樣....................

引用:
原帖由 manpower 於 2011-12-21 15:02 發表
咁既市,已經等同收爐一樣....................
大大戶未進埸~~即市有波幅玩己不差了
"看好看淡隨勢而轉"

唔知又會唔會去返開市位附近收市呢

外圍~美股接近阻力 12150,破到上試高位 123-124
外匯明天結算,仲頂唔頂?......R頭
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 KM88 於 2011-12-21 10:01 發表
50 ma = 19769
20 ma = 18442

10 ma = 19358
last day high = 18290
back to 10 ma again

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-12-16 09:19 發表

各位早晨!

星期三(12月14日)
期指下試18250水平, 收市前低見18250點; 昨日(12月15日)期指裂口下跌, 低見17853點反彈

**** 本內容被作者隱藏 *****
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-12-19 15:09 發表
http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=4332&extra=&authorid=5&page=8

剛才CB900兄於實戰班留意大時代見RP、#1PC & #2D3
如30min M回落能形成DBT同步向上, 這次反彈或有機會再試上週五(12月16日)預測反彈首目標 & 上行目標
各位午安!

昨日(12月20日)期指上試18300水平, 高見18290點回落呎倒跌, 低見17966點反彈; 今日(12月21日)期指裂口高開, 上試反彈首目標約18500水平, 高見18508點回落

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

THANKS OK CHING

發新話題