發新話題

JUNE 11 期指,期權

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-17 17:25 發表
wai hing 真係唔好意思,自己唔明所以多口一問,而家訊號已進入極度超賣區,而今早應反彈又未見有真彈,可能會週一卦
做乜咁講呀,打罵自己係想自己印象深刻D,下次唔好咁勇!
再詳細回覆,知你會擔心任何一位師兄/弟,師姐/師妹買賣.

引用:
原帖由 ricksuen 於 2011-6-17 15:10 發表
嘩!一分鐘1000張!
引用:
原帖由 wil 於 2011-6-17 15:17 發表
大成交好似係 220 同 222 ........ long 定 short 定平呢 ????
從Put倉未平倉位看, 大戶有可能早於期指反彈至226水平時, 沽期指或LP作雙重對沖, 因此大市未必能重上220結算, 各位宜小心留意下週期指未平倉會否有大變動, 再考慮應否步處好倉
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-17 17:25 發表
wai hing 真係唔好意思,自己唔明所以多口一問,而家訊號已進入極度超賣區,而今早應反彈又未見有真彈,可能會週一卦
係渦,你果LP 應該大賺啦 ...
週四有事做無得看市,昨set#200pt平~成交左

技術分析 (13-06-2011)

大市將會續跌後反彈

上週大市如期下跌,週五收報22,275點,比前週下跌665點。

上週大市如期跌穿250天移動平均線,進一步確認大市沒有牛三了,現階段已經是處於下跌大浪[C]。 短線看目前指數是處於下跌子浪(1)-5,支持在22,000,再下一支持在21,500左右

BTW, MT Sir於每週走勢評論中, 大市差不多下行至提及的大位21500, Bingo
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

???

ching,

國企會唔會係129XX nei... 我未做野...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2011-6-17 17:48 發表
ching,

國企會唔會係129XX nei... 我未做野...
sorry 119xx 先真

回復 1363# wai-wai 的帖子

今日真係衰多口 早前淨係見你睇到我話結算前見#20445,話有張LP,我都鄧你開心,唔知你平咗,sorry!今日講多錯多,今日到此為止,喺度預祝大市monday 彈上#22250啦

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-17 17:50 發表
今日真係衰多口 早前淨係見你睇到我話結算前見#20445,話有張LP,我都鄧你開心,唔知你平咗,sorry!今日講多錯多,今日到此為止,喺度預祝大市monday 彈上#22250啦 ...
Tsui hing係咁罵自己....睇市睇到傻左 ...bye

引用:
原帖由 fatpat 於 2011-6-17 15:55 發表
Ah Q thought --

They know that US will rebound tonight and Grandpa no rate hike this weekend,
so last try today and leave room for rebound next week.....

But
Euro seems not that bad (no big drop) at the moment.

Hope US flat to up tonight,
but US has options/futures close tonight....

回復 1369# fatpat 的帖子

師兄張214sp依家點?

發新話題