發新話題

JUL 10 期指,期權

引用:
原帖由 5466 於 2010-7-23 10:48 發表
HSI 250 MA 位於209xx, 有冇咁勁一下射得穿 ?
唔會喇, 我CUT左淡倉, 個市可能下午急跌~~

引用:
原帖由 5466 於 2010-7-23 10:48 發表
HSI 250 MA 位於209xx, 有冇咁勁一下射得穿 ?
現貨唔多跟,有d難度(尤其94x)

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-23 10:38 發表
各位C HING.. 我有問題.....

現在大, 中, 細仙.... #1, 2, 3... 都好似到頂... 是否意味著... 可以食幾番呢.......

但...MA 又托住上.....
開緊花喎, 雖然d花細d, d花末謝之前都可再上
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

PUT盤出黎

曰線保頂20950

今日應該有大成交

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-22 07:30 發表
各位早晨!

昨日(7月21日)期指上試反彈次目標約20580-20620水平, 收市前高見20540點..

預期期指今日向下調整, 調整首目標約20300-20330水平; 今日為一時間高位, 調整過後或再試反彈次目標約20580-20620水平..

如星期四(7月22日)後期指再上破20580-20620水平, 則反彈力量未見縮減, 期指上行目標約21020-21050水平..
引用:
原帖由 mannixli 於 2010-7-22 20:21 發表
OK兄, 今天已升越20580, 後市點睇 ?
是否要回吐調整一下?
Mannixli兄你好!

預期期指下星期二或向上行目標約21020-21050水平進發..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-23 11:27 發表

Mannixli兄你好!

預期期指下星期二或向上行目標約21020-21050水平進發..
Good 我都咁度

大仙#2D3, 如果回得唔多, 又要再夾啦, 小心呀 Put 街

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-23 10:38 發表
各位C HING.. 我有問題.....

現在大, 中, 細仙.... #1, 2, 3... 都好似到頂... 是否意味著... 可以食幾番呢.......

但...MA 又托住上.....
Terry兄或可留意大大仙 & 1hr仍是#2V3, 由於MA仍然托住, 至少要見出現#2D3配合尖西訊號才會有較大調整..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題