發新話題

OCT 11 期指,期權

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-20 09:48 發表
大大仙有d古怪,有機出現#2D3抽上,留意
Tsui兄早晨!

大時代見TST西、紙五、#2V3、#1 & 回馬槍配合, 情況不太樂觀
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-20 10:16 發表
Km88兄,Tsui hing&各位師兄,天氣漸涼,早上看市加穿外套!
今日我打敗將......感冒,又咳又鼻水,短短1個鐘用左1盒紙巾.
卜左11:00看醫生.....

今日宜留意淡友可否下穿17900-17840位置
而即市向上阻力...18150&18230.....
Wai兄小心身體, 回來再分餅仔

回復 1208# OK~ 的帖子

O.K ching 最後防線約#17850失守,恐怕再見大市新低

謝謝各位師兄關心......
要出門了,88.......祝all c hing 蠃嬴贏

我有淡倉未平.......己向經紀交代止賺/止蝕位

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-20 10:38 發表
O.K ching 最後防線約#17850失守,恐怕再見大市新低
MOC似欲形成#2D3, 未知能否力守

引用:
原帖由 KM88 於 2011-10-20 10:25 發表
grandpa no good
djf also change drop

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-19 10:34 發表
估唔到今早力度咁弱,似係dcc,留意大時代#1行完一轉後拗落破昨日DL
bingo

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-19 10:34 發表
估唔到今早力度咁弱,似係dcc,留意大時代#1行完一轉後拗落破昨日DL
Tsui兄測市 & 觀察訊號越加準確
恭喜恭喜

引用:
非常巧

回復 1211# wai-wai 的帖子

wai wai c hing 多多保重, 祝你早日康復, 今日賺多D!!

發新話題