發新話題

FEB 11 期指,期權

工作中,有friend電告知#218p(3月)加1萬張...

2月25日~愛爾蘭選舉曰

引用:
原帖由 wade 於 2011-2-24 12:16 發表
博張232c 留守聽日
個人意思,ching 好勇 wor ,我就唔過夜,因為明天結算 wor.........期權金會跌很快
ching 你買即月定下月先??

明日結算, opt 大位 238c & 226p, 次之為 230c & 228p, 所以如在229左右位置結算, 邊個最賺呢?

如pm再穿229~有可能下試低位支持

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-24 12:21 發表
工作中,有friend電告知#218p(3月)加1萬張...

1萬張.................西瓜搏大邊,究竟係邊邊

[quote]原帖由 loveiso5 於 2011-2-24 11:36 發表

早晨 ALL C HING
昨日睇此 POST 都5 係好明, 今日明明地, 是否講若期結在226之下庄要賠$買上果D 人?
總覺得今早個市都係上落市, 我驚自己反應慢, 都係睇風景, 等低位才入市好D
恭喜食左糊我CHING 們 ... [/quot

呢幾日option多人博226p/232c 愚見

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-24 12:21 發表

在tq睇唔到.....場外才是大場

引用:
原帖由 mk98 於 2011-2-24 12:22 發表

個人意思,ching 好勇 wor ,我就唔過夜,因為明天結算 wor.........期權金會跌很快
ching 你買即月定下月先??
即月也只是十點,輸盡都係十點,值博率高,如明天高開,ohohohohohohoh

引用:
原帖由 manpower 於 2011-2-24 12:31 發表

1萬張.................西瓜搏大邊,究竟係邊邊
sorry..oi1萬張

WAI WAI HING 3Q!
呢幾日option多人博226p/232c 愚見 ==>睇得出, 這裡都有 C HING 博跟, 不過個市難玩

發新話題