發新話題

JUNE 11 期指,期權

???

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-6-16 04:17 發表
今睌DJI收市跌幾多?明早期指會開乜價?期指開市後怎行?
會否.....暫估HSF開:22010~~22070之間
1)一開即報復性反彈.
2)即彈100-150pt然後再插.
3)只少彈40-50pt,再向下找低找支持.
期指可用開市價作判別位
...
wai wai chin,

今日國企強 dd... 但係又比 hsf 拉低佢... e + mug 到無做...

回復 1146# dennislee 的帖子

平左,汁42pt

昨日 LP 22000/166,今早平325,些些 阿Sir 及各師兄.

引用:
原帖由 clpm988 於 2011-6-16 10:55 發表
昨日 LP 22000/166,今早平325,些些 阿Sir 及各師兄.
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

係 22000 put 有成萬張平倉約,大戶是否可以力保不失呢個位呢??

引用:
原帖由 wil 於 2011-6-16 11:09 發表
係 22000 put 有成萬張平倉約,大戶是否可以力保不失呢個位呢??
they can if they want...

各位ching大家好,我是新手,已經報名星期一上課。  
By the way, 昨天聽咗MT Sir seminar, 佢話今個月有機會見到20800啊。

引用:
原帖由 ricksuen 於 2011-6-16 11:36 發表
By the way, 昨天聽咗MT Sir seminar, 佢話今個月有機會見到20800啊。
即刻袋錢入您袋

引用:
原帖由 ricksuen 於 2011-6-16 11:36 發表
平常心, 有機會見到 = 有機會見唔到
證券價格可升可跌,甚至變成毫無價值。

looks good support at 22000

發新話題