發新話題

DEC 10 期指,期權

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2010-12-28 15:04 發表

低位再long 睇over @100
咁我就肥仔喇

唉~~~~~

回復 1179# tsuikinman 的帖子

lp22200@25
tks ching

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-28 10:46 發表
1hr & 大大仙仍然DCC進行中, 大大仙見DBT..

大小浪未見同步, 期指下行目標或明日下試..
MOC形成魚肚, 會否先配合1hr DCC先反彈再落呢?_?
BTW, 大大仙將見#2X3..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 mcdullchan 於 2010-12-28 14:58 發表
謝謝takk兄的提供!
You are welcome. All MT sir's students should help each other.

from day chart, the 100MA at 225xx shows some support.

morning
我想玩月尾 Long 張 228@78
可否到 100點呢??

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-28 10:01 發表
各位早晨!

期指今日(12月28日)下破下行次目標22450水平, 低見22310點反彈..

以下內容需要回復才能看到

從大大仙看, 今日低位為一TST西目標, 但由於下跌力量縮減目標已然下破, 如見大成交下破22300水平, 期指下行目標約21980水平..

留意大大仙見MPC, 待M落至CL拗上, 出現回馬槍, 如配合1hr同步行DCC, 或會見較大反彈..
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-28 15:50 發表
MOC形成魚肚, 會否先配合1hr DCC先反彈再落呢?_?
BTW, 大大仙將見#2X3..
各位早晨!

昨日見MOC形成魚肚、配合1hr DCC、大大仙見#2X3, 因此出現較大反彈..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

look look sin ..............

hi ok,
let me see

發新話題