發新話題

OCT 11 期指,期權

回復 1154# wai-wai 的帖子

so your friend calls you to wait first ? or informs you to put ?  that's strange..

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-19 15:26 發表
奇怪,(佢甚少咁突然打比我)朋友剛剛來電,話美國/歐洲今晚有消息報.....
叫我看淡等埋美股今晚做乜先......!
道指今晚或再試11710-11720水平?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2011-10-19 15:29 發表
so your friend calls you to wait first ? or informs you to put ?  that's strange..
Trustworthy friend?

回復 1154# wai-wai 的帖子

會否暗示有好消息呢?

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-19 15:26 發表
奇怪,(佢甚少咁突然打比我)朋友剛剛來電,話美國/歐洲今晚有消息報.....
叫我看淡等埋美股今晚做乜先......!
鳴嗚.....人家等緊位淡,宜家打亂我....
正因同佢識好耐....

引用:
原帖由 oem7110 於 2011-10-19 15:34 發表
2011-10-1901:15
美联储主席伯南克发表讲话
今早講左了

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-19 15:34 發表

鳴嗚.....人家等緊位淡,宜家打亂我....
正因同佢識好耐....
你有你, 佢有佢

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-19 15:29 發表

道指今晚或再試11710-11720水平?   
ok hing睇勢係淡ka,期指今上唔番18400上面.
只比影響個人信心,原先想大注,依家細注....

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-19 15:38 發表

外圍~DJI依家#11552,
假設美股再上....看圖11600-620附近有阻力

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-19 15:38 發表

如力量配合明日或見高位, 且看訊號能否配合同步
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題