發新話題

JUL 11 期指,期權

有冇攪錯,行開幾分鐘者....
突破/上企21890....next21970....22050

因又到月中,212lp己於今早平倉

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-7-18 07:09 發表
各位早晨!

期指上週五(7月15日), 上試並稍破21930-21940水平, 唯未能上試22000水平, 高見21976點回落, 下午調整, 低見21777點回升

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
30min似乎形成MGP, 期指或準備上楔形頂阻力
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-7-18 09:46 發表
有冇攪錯,行開幾分鐘者....
突破/上企21890....next21970....22050

因又到月中,212lp己於今早平倉
恭喜Wai兄大早有所收穫

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-7-18 09:48 發表

morning & Thanks

好友突破唔到就...haha

引用:

從大大仙看, 下跌浪有所擴張, 而反彈剛到達對稱目標, 期指如能上破21920水平, 再看楔形頂阻力

[7/18/2011 8:27:59 AM]: 指數對期貨的合理價值:

香港恆生期貨
七月:1.87
八月:-43.27

國企期貨
七月:1.05
八月:1.73
資料由 Bloomberg 提供.

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-7-18 09:53 發表

morning & Thanks

好友突破唔到就...haha
以Wai兄看法, 本週初是否頗為關鍵呢?

今早好友一早返左工.....
淡友宜家先返?有咩用

引用:

已突破上楔形頂阻力

淡友塞車

發新話題