發新話題

FEB 11 期指,期權

好想 LC232 過夜

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-23 14:13 發表
剛在網上找到詳細講解及怎樣煲羅漢果, 如有興趣可以睇下==>http://hk.myblog.yahoo.com/loveiso5/article?new=1&mid=5527
有用.........thanks

引用:
原帖由 mk98 於 2011-2-23 15:25 發表

今朝很忙,又要留意財爺有乜醒到我............結果只有 $6000 的 MPF 同電費
車稅加...........唉
+ 埋減差餉都有成皮野, 好過上次啦!

引用:
原帖由 cyndi 於 2011-2-23 15:26 發表
好想 LC232 過夜
即月過夜危險,期權金會跟時間跌 (個人意見)

引用:
原帖由 mk98 於 2011-2-23 15:30 發表

即月過夜危險,期權金會跟時間跌 (個人意見)
係呀,所以諗諗先

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-23 15:30 發表

+ 埋減差餉都有成皮野, 好過上次啦!
但係呢 d 表面野,見唔到落袋...........
車頭相係我的 dream car............咁加稅法,距離擁有它又有一段時間啦...........e家只好努力跟 MT sir 學習.........

引用:
原帖由 mk98 於 2011-2-23 15:43 發表

但係呢 d 表面野,見唔到落袋...........
車頭相係我的 dream car............咁加稅法,距離擁有它又有一段時間啦...........e家只好努力跟 MT sir 學習......... ...
其實都想問你是否你的車, 幾靚 WOW

回復 1146# 5466 的帖子

LC232@37  LP226@37  

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-23 15:09 發表

留意3:30後走勢
Thks close @22939

引用:
原帖由 choiml 於 2011-2-23 16:17 發表
LC232@37  LP226@37  

發新話題