發新話題

SEP 11 期指,期權

gap = 19282-19722
20 MA = 19692

10 MA = 19553
support line = 19402
last day high = 19271

是次升浪見日圖同大大仙#2GP,個人比較看高是次升浪,初步望守19,282裂口頂及攻破19,950-20,150阻力區,先看日圖TST目標20,180。
大大仙及半小時見MPC,如M線#1回落是好機會BOD

TBM 及 SKYNET 短線目標 19700
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

引用:
原帖由 MT99 於 2011-9-16 07:55 發表
早晨!從日線圖看大市可能會有較大的反彈,至21,000水平,尚有10天,期指可能會在高位結算。以即市圖看,19,650有阻力。MT
09:35 期指 @ 19659, MT Sir今早於"親密戰友"再Bingo!
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 dennislee 於 2011-9-16 10:06 發表
是次升浪見日圖同大大仙#2GP,個人比較看高是次升浪,初步望守19,282裂口頂及攻破19,950-20,150阻力區,先看日圖TST目標20,180。
大大仙及半小時見MPC,如M線#1回落是好機會BOD

引用:
原帖由 5466 於 2011-9-16 10:11 發表
TBM 及 SKYNET 短線目標 19700
請問5466兄以哪個圖量度TBM & Skynet呢?

MT SIR 真係勁呀

個市高開後唔上唔落!想回又回唔倒!升又升唔上!唔知想點

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-16 10:27 發表

請問5466兄以哪個圖量度TBM & Skynet呢?  
大大仙
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

過到19700就神仙
我知我改左個男仔名~=3=

發新話題