發新話題

FEB 11 期指,期權

暫看大戶要有倉的散戶估/博過午市,
睇午市收位約22910-940左右

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-23 12:26 發表
暫看大戶要有倉的散戶估/博過午市,
睇午市收位約22910-940左右
x 2, 暴風雨前夕?
Prison Break!

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-2-23 12:29 發表

x 2, 暴風雨前夕?
大戶計下數,pm殺...即市買牛彧熊散戶!

個市彈上去未,我等沽

引用:
原帖由 ng117 於 2011-2-23 12:37 發表
個市彈上去未,我等沽
我上晝食左沽, 如果下晝趺穿今早低位, 可能會再沽過, 唔知師兄點睇?
Prison Break!

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-2-23 12:46 發表

我上晝食左沽, 如果下晝趺穿今早低位, 可能會再沽過, 唔知師兄點睇?
我唔敢沽住,現在呢d位都係要出手都係小注唔過夜
咁早插,插到結算定,結算後插呢

11:00 Up     財政預算案
11:30 Down China Market Morning off
14:30 Up     <-- My hope [email=DH@afternoon]DH@afternoon[/email]

177.      強積金和職業退休計劃一直發揮協助就業人口儲蓄的作用,使他們的退休生活得到更佳保障。為增加有關計劃成員的退休儲蓄,我建議為所有在二○一一年二月二十三日已成為強積金計劃或職業退休計劃下受香港《僱傭條例》涵蓋的成員的人士,向他們的強積金戶口一次過注入6,000元。這次的注資建議不設收入上限,希望協助更多市民為退休作好準備。這既不會增加通脹壓力,也是我們現在財政上可負擔的。
========================================================================================
終於有 $ 派啦! 以我理解是之前已有供過MPF 都有份

剛在網上找到詳細講解及怎樣煲羅漢果, 如有興趣可以睇下==>http://hk.myblog.yahoo.com/loveiso5/article?new=1&mid=5527

香煙每包貴 $10, 即時生效, 原來連煙都有春江鴨 早知前兩天大批入貸, 有20% 升幅, 好過炒股^^

發新話題