發新話題

MAR 10 期指,期權

嘩!上落得50點.

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-3-22 10:51 發表

1分鐘有1900張成交算係大成交, 一般嚟講開市嗰棍都係1000左右...
不過現貨開市之後, 都見有大成交, 可能淡友先食一浸, 回回氣再踩落...  
Thanks, how to get such information of 1 min have 1900 volume, form winq or from sp platform ?

引用:
原帖由 基哥 於 2010-3-19 17:34 發表
忙完一日, 我臨收市都入左小小好倉博最後一潯...嘻
博唔到, 衰咗

引用:
原帖由 Glory 於 2010-3-22 11:14 發表

Thanks, how to get such information of 1 min have 1900 volume, form winq or from sp platform ?
小弟喺SP睇, 不過呢1900張有幾多係揸, 又有幾多係沽就不得而知...
其實期權倉 & 期指成交張數都只係參考數據, 最主要都係睇宇宙力量
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

ok  c-hing, yes, you are right, I agree

OK HING , HFTSANG,

破位上了, 但向上空間不大

引用:
原帖由 基哥 於 2010-3-22 11:16 發表

博唔到, 衰咗
me too

引用:
原帖由 kennybat 於 2010-3-22 11:35 發表

me too
me too too...

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-3-22 11:18 發表

小弟喺SP睇, 不過呢1900張有幾多係揸, 又有幾多係沽就不得而知...
其實期權倉 & 期指成交張數都只係參考數據, 最主要都係睇宇宙力量  
同意!

發新話題