發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-15 11:21 發表

大仙見#2X3、#1CLM準備拗上, 留意大仙DCC行完, 配合30min #1回落作短線調整
大仙DCC行完, 配合#2X3 & 30min #1回落作短線調整, Bible訊號認真好用
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

If break...18900
下18830.....18750

thanks Wai Wai  兄,

有弓箭手吹意大利短期可能被降級

宜留意3;30後期指走勢~~

個人心想挾上,唯指數突1min急跌至18891,
是否淡友仍未撤退?看彧做好朋友仍小心!

明天都會係好 chok 既日子, 下星期應該好好多
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-15 15:19 發表
宜留意3;30後期指走勢~~

個人心想挾上,唯指數突1min急跌至18891,
是否淡友仍未撤退?看彧做好朋友仍小心!
大戶好像正在做圖喎!

大仙見TST東、SBO向上、MCF-UP, 期指或升至收市

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-15 15:37 發表
明天都會係好 chok 既日子, 下星期應該好好多
Ourstation兄如何看明日走勢?

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-15 15:48 發表

Ourstation兄如何看明日走勢?  
暫睇日圖已開始 嗡face, 如無意外今個月個底應該出左, 而家睇下可唔可以破番條阻力線

壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

發新話題