發新話題

NOV 11 期指,期權

MOC見#1PC, 待#1回落至CLM或形成DBT向上走一回
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-11-15 15:29 發表
MOC見#1PC, 待#1回落至CLM或形成DBT向上走一回
留意細仙能否見SBO同步配合反彈

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-11-15 15:29 發表
MOC TBM目標約19352-19365

引用:
原帖由 oem7110 於 2011-11-15 15:36 發表
看唔看到,明天升或跌呢?
各大圖現見#2M3, 好淡角力明日或出"短線"方向
如上行而各大圖技術指標配合同步, 週四後或轉向下

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-11-15 15:41 發表

Thank you OK hing!

超短線 唯造 Day Trade

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-11-15 15:41 發表

我睇升多,

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-11-15 16:06 發表

我睇升多,
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-11-14 16:17 發表

閣下可由9月1日高位與10月28日高位連一直線並伸廷, 就能得出頭肩底的頸線阻力現約20090-20110水平

由於圖表形態可被"製造", 因此小弟不會單看形態的變化來預測走勢, 而是根據MT Sir的多個宇宙力量配合作分析

只有形態而未能見相位同步, 有可能只是假象
日線DTR圖行MCF-DN, 期指如未能以大成交上破頸線阻力, MCF-DN有機會配合三沖, 本週似乎比較關鍵, 小心為上

澳門行政長官崔世安發表新一份施政報告,並宣布明年繼續向澳門永久居民派錢,金額為7000元澳門幣, 非永久居民亦可獲4200元。此外,又調高敬老金及養老金等長者津貼,每名合資格長者每年可領取4.5萬元現金及500元醫療券。

澳門派開錢唔派唔得, 香港遲早又係咁...

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-11-15 16:06 發表

我睇升多,
CHING  

metoo ,收市做 L / C 2011-11-15 16:13:11

發新話題