發新話題

JUNE 11 期指,期權

一隻肥牛不及幾隻即將變肥既熊仔
引用:
原帖由 felixhung 於 2011-6-15 13:05 發表
冇理由放過22000肥牛wor...

引用:
原帖由 dennislee 於 2011-6-15 13:23 發表
一隻肥牛不及幾隻即將變肥既熊仔
肥牛唔只一隻喎, 肥熊起邊處?
Prison Break!

上阻力#22489和DH位....升穿有望上#22680
下支持維持早上post.....

有新熊227出世...上面無乜肥熊

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-6-15 13:18 發表
食午飯時,朋友來電吹水,兼問我有冇做野,
我話一開市時沽左1次,另9:56渣左1次,(渣呢次平手蝕左手續費)
之後停晒手凈睇,點知比佢寸和笑我...激死我

笑我內容是:做乜唔做多幾次,炒波幅.
...
wai 兄
好笑,做多幾次,炒波幅,真係摩打手先得...........好難坐足 3 -4 小時睇市

大市一升d熊仔就會肥....上日牛牛已經開始減肥,熊仔增肥..大市跌咗咁多日要再跌穿地震低位先殺到肥牛,有點難度
何況已經殺左4千幾隻牛牛
或者可能橫行幾日等d技術指標回番再殺過都OK

大仙#2x3, TST East target 22,430...22,500
Waiting for DBT!

回復 1099# wil 的帖子

做對方向當然好,但下下咁做...手續費都....
萬一做錯,我反應太慢了,唔想連睇市信心都輸埋

wai兄,U A Right! 信心真係好重要!!
陣間因為做得太密而miss咗 d大浪就真係
引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-6-15 13:45 發表
做對方向當然好,但下下咁做...手續費都....
萬一做錯,我反應太慢了,唔想連睇市信心都輸埋

420沽左~目標#350-358
就到位

發新話題