發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 CB900 於 2014-1-27 10:35 發表
700  very strong.....??????
係呢?呢兩日如果改炒正股期權,有乜推介?

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-27 09:22 發表
230P1003pts
金水兄就肥啦!恭喜!

牛證「大屠殺」,暫錄169隻牛證被打靶,120隻為恒指牛證

Enough for today

Rebound tomorrow   Hope so

引用:
原帖由 fatpat 於 2014-1-27 10:57 發表
牛證「大屠殺」,暫錄169隻牛證被打靶,120隻為恆指牛證

Enough for today

Rebound tomorrow   Hope so
牛熊街貨量逆轉了!
http://202.153.115.106/home/flash/cbbc_ko_indicator_real.html

個三陰飛gap似8/11型態,期權賺杯茶,最開心是之前將股票沽清!
多得MT技術

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-1-27 10:41 發表

金水兄就肥啦!恭喜!
車兄應該有利落袋,在下講起失禮,呀爺吹水攪得230p跟得兩張,好在其後的方向訊號明確,尤其在週五時,今天低位比預期低,週五166點加的226p(當時價內)可謂有驚喜,望番轉頭好似沽平咗,街外錢揾唔哂,知足啦!
呢幾年自從學完MT SIR課程,發覺做長倉一定要揾出一組持續方向運行嘅浪,先至可以揾到錢,短線出出入入,比較危險!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-1-26 20:26 發表

既然打穿225支持,係咁殺落219食晒d牛先彈合理些
重要d錢呼呼聲流走,二月要上番240看來難度不低,除非d銭呼呼聲流入,
人家部暑有時間表......
牛食完都要消化下吧

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-27 11:29 發表
車兄應該有利落袋,在下講起失禮,呀爺吹水攪得230p跟得兩張,好在其後的方向訊號明確,尤其在週五時,今天低位比預期低,週五166點加的226p(當時價內)可謂有驚喜,望番轉頭好似沽平咗,街外錢揾唔哂,知足啦!
呢幾年自從學完MT SIR課程 ...

21850是浪3底的話,浪4責任是盡力修補今早裂口,浪5的責任就是要下破浪3底,正所謂危機,把握好會富貴!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-1-27 11:34 發表

大家繼續努力,在市塲上爭取成果

發新話題