發新話題

NOV 11 期指,期權

大時代準備稍後交差 ??

引用:
原帖由 168.hk 於 2011-11-15 12:56 發表
是第3關,今朝低開應eat,但幅度未夠,等下個急跌才eat,計數離塲,或買上。
我乜都唔做,打打氣,c hing 加油

暫看今市上阻力...19320-19400
如穿 19200....next 19140-19080
唔穿需留意好友會否拗番上193-194水平

剛收到急電,現即刻要出去....暈
Bye Bye.......

減去建設銀行成交得250 億

引用:
原帖由 168.hk 於 2011-11-15 13:48 發表
THANKS wai wai hing,因下破早上低位,將止賺位下移至day higt 19398,最少每張袋225点。
168  Ching 睇你表演  win w w

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-11-14 13:41 發表
各位午安!

上週四(11月10日)期指下試調整力量對稱目標約18860-18870水平, 低見18885點反彈, 週五(11月11日)於18950-19200水平間反覆; 今日(11月14日)期指裂口高開, 高見19663點回落

**** 本內容被作者隱藏 *** ...
各位午安!

昨日(11月14日)下午期指反彈乏力, 未能回試反彈力量縮減次目標約19700-19710水平; 今日(11月15日)期指裂口低開, 下試期指下行首目標約19210-19220水平, 低見19210點反彈

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

見到好多魚 同 SBO, 一兩日內應見真章
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

Thanks Ching sharing!

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2011-11-15 12:00 發表
大時代準備稍後交差 ??
現見#2M3、後交叉

引用:
原帖由 5466 於 2011-11-15 14:09 發表
見到好多魚 同 SBO, 一兩日內應見真章
未知大時代會是SBO還是罩

發新話題