發新話題

MAY 12 期指,期權

回復 1050# OK~ 的帖子

又到估估下時間:
今日收市位, 應該唔會 > 18864, 然後磨埋明天, 等大時代 #1 稍為回吐, 結算日才來一個向上總結
睇下咁估又可唔可以先

引用:
原帖由 BB888 於 2012-5-28 14:03 發表
OK C Hing 你好

今日會見 18800 嗎
就算不到, 期指今日高位已離188水平不遠矣, BB兄或應密切留意各圖何時出現PC & 出關
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-5-28 14:13 發表
又到估估下時間:
今日收市位, 應該唔會 > 18864, 然後磨埋明天, 等大時代 #1 稍為回吐, 結算日才來一個向上總結
睇下咁估又可唔可以先
暫看各圖未有較明顯同步轉勢訊號, 大時代見MCF-UP & #2V3向上; 如未見同步訊號, 月尾應可重回高位結算

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-5-28 12:57 發表

rick hing 勳賺!我都要好好努力學習先至得!
多謝CHING,我都係聽你話係時間低位,又見有PC,所以有信心估咗兩張188PUT/307點。

rick hing

引用:
原帖由 rickso 於 2012-5-28 14:45 發表

多謝CHING,我都係聽你話係時間低位,又見有PC,所以有信心估咗兩張188PUT/307點。
Rick hing 我星期五都跟你一樣沽了18800PUT @330 不過我係做MHI

引用:
原帖由 ching516 於 2012-5-28 14:52 發表

Rick hing 我星期五都跟你一樣沽了18800PUT @330 不過我係做MHI
Highest today is 18790. Bing!

大仙見#2X3向下、-#1PC, 待CLM拗落, 期指或將回試187水平

ching516 ching,

恭喜!你沽330我沽307!都係你叻D。

大家一齊睇GP!!

MOC出咗GP,所以又由18,700急升到18,790。

rick hing

引用:
原帖由 rickso 於 2012-5-28 15:15 發表
ching516 ching,

恭喜!你沽330我沽307!都係你叻D。

大家一齊睇GP!!
冇話邊個叻啲 最叻都係BIBLE 如果唔係都唔會沽價內PUT

發新話題