發新話題

APR 11 期指,期權

#24020....bingo

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-27 14:06 發表

期指調整力量縮減次目標約24020水平..  

期指下行至調整力量次目標時, 未見大成交買上..
需留意TOC或MOC有否#2D3作輕微反彈後, 再下破24020水平..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-27 14:31 發表
需留意TOC或MOC有否#2D3作輕微反彈後, 再下破24020水平..   
又Bingo

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-27 14:31 發表
似乎完全冇力彈

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-27 14:20 發表
大仙現行紙五, 各位同學或可留意動力..
Bible、TST & 紙五如能同步配合, 的確好用, Thanks MT Sir

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-27 14:14 發表
期指如見以大成交下破24020水平, 則調整力量未有縮減, 期指將反覆下試對稱力量 & Mr. Gann支持約23900水平..
又要bingo

引用:
原帖由 oem7110 於 2011-4-27 14:38 發表
買上未.. 啞?
大仙始見持槍, 或有反彈, 但由於見紙五, 反彈過後如MOC或細仙未有#2D3訊號出現, 期指將繼續下試23900-23920水平..
密切留意低位有否見TST & Bible訊號..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-27 14:48 發表
大仙始見持槍, 或有反彈, 但由於見紙五, 反彈過後如MOC或細仙未有#2D3訊號出現, 期指將繼續下試23900-23920水平..
密切留意低位有否見TST & Bible訊號..
如反彈過後, MOC或細仙未有#2D3訊號出現, 各位同學或可留意持槍何時到頂再SOP..

塊地叫緊14億7

發新話題