發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-14 15:07 發表

有可能再有新低, 但位唔多, 如走 08 走勢, 準備做之後既 嗡face 仲大茶飯, 又可以小博大, 錯左都唔會好傷
只係睇定先, 唔好今日做, 而家個 down phase 未行完, 來緊仲要試今日低位
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-14 11:59 發表

期指下試日圖TST西次目標約18720-18730水平, 11:53 @ 18734
30min #2D形成中、M處低位, 留意#1 CLM配合回馬槍, 午後或見輕微反彈
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-14 14:08 發表
LP走早了, SC走的及時
雖未有反手, 但亦避過一挾, Bible訊號準確
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-14 15:07 發表

有可能再有新低, 但位唔多, 如走 08 走勢, 準備做之後既 嗡face 仲大茶飯, 又可以小博大, 錯左都唔會好傷
Ourstation兄是否看3月的走勢? 的確有點相似

低位彈400幾點~~主板HK$70,893.41 Mil

法興&法農被降級~法鋃行話己預左(服服服)

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-14 15:38 發表

Ourstation兄是否看3月的走勢? 的確有點相似  
是, 希望中

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-14 15:40 發表
低位彈400幾點~~主板HK$70,893.41 Mil
成交配合反彈, 大大仙見#2D3 & MCF-UP, 期指明日或反覆上試1920019350阻力
到時再找沽貨訊號

引用:
原帖由 168.hk 於 2011-9-14 16:36 發表
What's 08 ?
OK兄已開左果密碼, 08 同 3 月有關

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-14 16:07 發表

成交配合反彈, 大大仙見#2D# & MCF-UP, 期指明日或反覆上試19200、19350阻力
到時再找沽貨訊號  
.....
尾市想沽,但做唔到~指數停在19000,hand 機
係輝x問題還是自己開得太多?
1個期指串流,1個即市圖,1個上證,1個外圍,
1個股票,1個option~king...再加自己工作表
(無理由叫boss比多部腦用ka)

不知道是否正確繪製,但我的大大仙skynet 顯示,今天的19282和下午高的反彈高位19083,是由中軸壓住..

發新話題