發新話題

JUL 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 20-7-2010 03:23 PM 發表

小弟嘅分析未必係Lofu兄杯茶, 因為Lofu兄多數都係做即市
That's true.  But, what does the "Futures Interday" forum base on?
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 lofu 於 2010-7-20 15:26 發表

That's true.  But, what does the "Futures Interday" forum base on?
分析、討論、大家從中學習後再喺市場上分一杯羹
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 20-7-2010 03:30 PM 發表

分析、討論、大家從中學習後再喺市場上分一杯羹
But not by the Wave Phasing Theory?
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

'gu' x 4 20348 'ja' 20300

引用:
原帖由 lofu 於 2010-7-20 15:32 發表

But not by the Wave Phasing Theory?
WPT涉及MT Sir嘅課堂秘密, 小弟唔方便喺討論區公開討論, 請Lofu兄見諒..

引用:
原帖由 lofu 於 2010-7-20 15:34 發表
'gu' x 4 20348 'ja' 20300
Nice trade

Have to work sin.  Guys wish u all do good trades and win much.  

我認為今次的反彈一定升不穿21000,因為星期4是期油結算

我認為今次的反彈一定升不穿21000,因為星期4是期油結算,所以hsi才跟隨外圍反彈,期油結算之後相信,大市會變弱,最後是反彈是歐元升至1.32,上証就開始直落2300

唉~~又做錯決定,呢次又俾d大戶清我袋,已經兩次喇
又要儲幾年錢先可以再玩過

引用:
原帖由 oem7110 於 2010-7-20 22:10 發表

你是否玩大咗?
我舊錢細,所以比較搏

發新話題