發新話題

APR 期指 期權

引用:
原帖由 CB900 於 2013-4-19 13:27 發表
218有阻力,回一回再上
今日上唔到嘛220?

下個礼拜lei ?

大師兄,今日一支大陽燭,又MX 咗!會唔會系單日轉 向 lei ?

引用:
原帖由 rickso 於 2013-4-19 14:26 發表
下個礼拜lei ?
看來22250阻力大了,現大貴,大大仙井男clm左,一係調,一係橫行一會

回復 504# CB900 的帖子

CB 兄. 請問井男是否那條紫紅色的?

引用:
原帖由 flmhk 於 2013-4-19 14:42 發表
CB 兄. 請問井男是否那條紫紅色的?
藍色

引用:
原帖由 rickso 於 2013-4-19 14:33 發表
大師兄,今日一支大陽燭,又MX 咗!會唔會系單日轉 向 lei ?
唔算單日轉向,但暫看下星期向好,可能彈埋星期一又要調,現有2d3,早晨之星,
細G底又完成,但太陽大子午225的阻力不輕的

回復 507# CB900 的帖子

Really want to have your precious comments on stocks 2318, 2628, 1088, 762? Are they reached bottom according to your techniques. Thanks!
I actually have some of them at their lowest position?

引用:
原帖由 CB900 於 2013-4-19 15:03 發表

唔算單日轉向,但暫看下星期向好,可能彈埋星期一又要調,現有2d3,早晨之星,
細G底又完成,但太陽大子午225的阻力不輕的
哦! 即系話有機到225? 發啦! 亞Sir 教 D 技術真系好用 !

回復 509# rickso 的帖子

又上破了. 阿SIR 技術VERY GOOD

發新話題