發新話題

2元的威力

買咗今晚嘅HK六合彩: 4, 11 , 21, 34, 38, 49。
開: 5, 8, 14, 22, 31, 48; 特别號碼: 33。
開我隔离

馬前炮

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-4-29 20:32 發表
算你醒目! 吼今晚嘅HK六合彩或Ting日嘅36選7啦。
買咗今晚嘅36選7: 10, 12, 15, 16, 19, 21, 29。 睇下有冇得中

中得2個半字
引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-4-28 15:33 發表

今日估咯!  估開: 大, 秋冬或西北。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-4-26 13:34 發表
再追番多一注

4月25日開: 29號。

次數:34。注數:34。
中嘅次數:15。注數:15。和:0;
唔中嘅次數: -19。注數: -19
...
4月28日開: 29號。

次數:35。注數:35。
中嘅次數:16。注數:16。和:0;

今日估開: 细, 春夏或東南。睇下可否再追番近嘀。

遲咗! 仲諗住出張馬前炮帖添

今日買咗好彩1: 26號博翻兜禽日號碼, 睇下有冇得中

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-5-2 13:43 發表
中得2個半字

4月28日開: 29號。

次數:35。注數:35。

今日估開: 细, 春夏或東南。睇下可否再追番近嘀。 ...
衰咗!

5月2日開: 26號。

次數:36。注數:36。
唔中嘅次數: -20。注數: -20

今日唔估。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-5-3 19:42 發表

Ni日好彩有買保護, 買咗4蚊南、4蚊北加埋共10蚊。
中咗4蚊北赢番10蚊變成打和。

今日唔估。想免强落注嘅可買细, 機會大少少。

回復 296# optionbaby 的帖子

好彩你冇估, 唔喺又被抛開遠啲。
開咗30號

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-5-3 19:42 發表

開26號喇!
http://www.gdfc.org.cn/datas/drawinfo/367/draw_4254.html

似進入無序形态, 可能有排都唔使落注

今日投降唔估

發新話題