發新話題

JUL 11 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-7-8 00:37 發表
butterflyjoan...
如明天可企穩22680之上,有機go22820~880....!
Hope..DJI今晚高收&明早呀爺生性D...Pls

相反如再企唔穩680`650...米再向下試低位

Wai兄亦不甘後人, 期指 9:41 @ 22869, Bingo!
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

今天星期五~

Morning
Sir 22600 差矣.
證券價格可升可跌,甚至變成毫無價值。

如突破880...next1)22950....2)23020

個人目標到,lc228剛平,再上無我份!

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-7-8 09:48 發表
個人目標到,lc228剛平,再上無我份!
So profit ~100pts,

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-7-7 09:53 發表
各位早晨!

期指於7月4日高見22900點回落, 7月6日低見22470點回升

**** 本內容被作者隱藏 *****
大大仙見SBO、#1 CLM 拗上配合回馬槍, 三相同步
且看期指調整後, 能否見大成交上破阻力, 上試反彈力量擴張目標

今走勢似唔似想...挾住淡友過週末?:smile_41
but.暫看好友動力未夠
如突破880...next1)22950....2)23020
下...22750.....22680

亞爺腳軟

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-7-8 10:00 發表
今走勢似唔似想...挾住淡友過週末?:smile_41
but.暫看好友動力未夠
下...22750.....22680
229或有短暫阻力

發新話題