發新話題

JUN 10 期指,期權

high chance to see 21000 today

以小博大, 大家有乜心水?

引用:
原帖由 基哥 於 2010-6-28 10:45 發表
high chance to see 21000 today
真係穿到210我就LP佢....

引用:
原帖由 tika 於 2010-6-28 10:47 發表

我就唔敢, 可能再夾300-500點

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-6-28 10:41 發表

retracement ?
Market go higher and higher.
Very strong. Peak 20894.
But the temp up-trend now looks depreciating....???
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 tika 於 2010-6-28 10:47 發表

我都感覺明明破上你如果LP 好似吾合理
就算你認為21000差不多頂, 安全計都最好有向下signal才LP, 或者吾想等就先小小注好些囉

Bull fut x 4 oi 20765 ci 20863  
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-6-28 10:54 發表

就算你認為21000差不多頂, 安全計都最好有向下signal才LP, 或者吾想等就先小小注好些囉
打小左"搵住"..兩個字.....

引用:
原帖由 TrendRider 於 28-6-2010 10:54 AM 發表

Agree.  Aggressiveness = Risk
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 tika 於 2010-6-28 10:58 發表

打小左"搵住"..兩個字.....
不過講番, 有時如果一日上衝那麼多, 係好誘惑令好多人想小注入買下跌,
sure including me...
我做既就成日提醒自己控制注碼和一早放止蝕囉和想好止賺位囉, overnight就更要小心,
好似lofu 兄所講, Risk Risk Risk...

發新話題