發新話題

JUNE 11 期指,期權

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-17 17:25 發表
wai hing 真係唔好意思,自己唔明所以多口一問,而家訊號已進入極度超賣區,而今早應反彈又未見有真彈,可能會週一卦
做乜咁講呀,打罵自己係想自己印象深刻D,下次唔好咁勇!
再詳細回覆,知你會擔心任何一位師兄/弟,師姐/師妹買賣.

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-17 17:25 發表
wai hing 真係唔好意思,自己唔明所以多口一問,而家訊號已進入極度超賣區,而今早應反彈又未見有真彈,可能會週一卦
係渦,你果LP 應該大賺啦 ...
週四有事做無得看市,昨set#200pt平~成交左

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-17 17:50 發表
今日真係衰多口 早前淨係見你睇到我話結算前見#20445,話有張LP,我都鄧你開心,唔知你平咗,sorry!今日講多錯多,今日到此為止,喺度預祝大市monday 彈上#22250啦 ...
Tsui hing係咁罵自己....睇市睇到傻左 ...bye

回復 1366# butterflyjoan 的帖子

先請c hing 勿怪本人發問,如不想可以不回答的
好奇心推使下,請問c hing是否玩開國指?

前post提過國指較大支持位:11960-11930
下破11930~next.#11880-11850....

***國指是否見支持,需睇實上證能否守住2650彧可參考OK hing#1305帖分圻***

回復 1364# OK~ 的帖子

MT sir ..........

216 call左..見21750附近可走一走先

上阻力#21750......#21800-21840
下支持#21680.....#上週五DL...........

morning all c hing

(7月) 21762~me走了

先看好友力道,反彈上破/企穩21850-219上,會好些

發新話題