49 12345
發新話題

DEC 09 期指,期權

Morning all, this month target 15% earn....hehehee
guess the month closed near 20000 level

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-11-30 09:13 發表
Morning All
十二月同樣希望各位賺多啲

從15min、30min、1hr & 2hr圖睇, #1處CL, 而MOC & 細仙喺上星期五收市前形成#2D3, 今日期指反彈MQ目標第一站先睇21465、次目標睇21780水平... ...
thanks ok hing, 一開已217xx

LP or SP??

引用:
原帖由 xela 於 2009-11-30 12:15 發表

月頭大升,190P以約100點大成交,若真的是short put,現時最大put倉200P便危了,可能係搬倉.
若說是long put,年尾12月要跌3000點以上真的不大可能.
兩日都可以跌千幾點, 而家先月頭, 我又覺得未必無可能,
加上唔一定要跌到19000, 跌到20000已經有肉食啦

price of 190P no drop even afternoon raise

引用:
原帖由 paaq 於 2009-12-1 11:15 發表
USD:JPY +1% ,,,
safety 1st
I am idiot about currency, is that means USD dropping?

大陸升返, 睇黎一開市就穿220

結算日short 2張細190put雖然做得唔靚價, 但都總算有錢嬴....
到底升定跌, 黎緊呢幾日應該有野睇啦

引用:
原帖由 garfield_king 於 2009-12-2 08:41 發表

期子按金又加番..
今月可能又有3000點波波.(上月減左按金..得1700點波幅)
不過唔知向上定下走多d...
我預有4000點波波, 因上個月實在太小

高開百零點, 要回

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-2 10:56 發表

190P得返38/40...
今朝又OI 1100↑張
食糊盤?

49 12345
發新話題