發新話題

OCT 11 期指,期權

各位午安!

期指星期一(10月17日)高見18900點後大幅回落, 昨日(10月18日)裂口下跌, 低見17932點反彈; 今日反彈繼續, 上午高見18433點

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-19 07:59 發表
或向肥熊區進發
從日線圖看, 且看明日能否形成振點

引用:
原帖由 5466 於 2011-10-19 13:49 發表
大時代 #1 高位開始拗落, 大仙 #2D3
留意大時代未見#1 CLM, & 大仙有否機會形成金飯碗再上, 小心

引用:
原帖由 5466 於 2011-10-19 15:07 發表
大大仙見魚
X3後見魚, 會否是MGP再上?

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-19 15:26 發表
奇怪,(佢甚少咁突然打比我)朋友剛剛來電,話美國/歐洲今晚有消息報.....
叫我看淡等埋美股今晚做乜先......!
道指今晚或再試11710-11720水平?

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-19 15:38 發表

ok hing睇勢係淡ka,期指今上唔番18400上面.
只比影響個人信心,原先想大注,依家細注....
如力量配合明日或見高位, 且看訊號能否配合同步

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-18 14:09 發表
大仙亦見持槍, 先平LP, 待反彈再看訊號配合SOP
希望今日各位能避過一挾

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-20 09:48 發表
大大仙有d古怪,有機出現#2D3抽上,留意
Tsui兄早晨!

大時代見TST西、紙五、#2V3、#1 & 回馬槍配合, 情況不太樂觀

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-20 10:16 發表
Km88兄,Tsui hing&各位師兄,天氣漸涼,早上看市加穿外套!
今日我打敗將......感冒,又咳又鼻水,短短1個鐘用左1盒紙巾.
卜左11:00看醫生.....

今日宜留意淡友可否下穿17900-17840位置
而即市向上阻力...18150&18230.....
Wai兄小心身體, 回來再分餅仔

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-20 10:38 發表
O.K ching 最後防線約#17850失守,恐怕再見大市新低
MOC似欲形成#2D3, 未知能否力守

發新話題