發新話題

OCT 11 期指,期權

引用:
原帖由 5466 於 2011-10-14 15:53 發表

大仙亦受 ma 一托
PMA + MOC #2D3, 反彈力果然不錯
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-10-14 16:00 發表
咁靚林巴既

全日低18333
全日高18666
強到無朋友

引用:
原帖由 handcream50 於 2011-10-14 16:05 發表
點解我見到係18333 AND 18368.......
Mon兄所講的是期指, Handcream兄所看到的是現貨

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-17 11:47 發表

大大仙現#2D3,下午留意#1拗上後見SBO
大時代#1 DCC、大大仙M處低位, 大市會否或仍需反覆?

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-17 13:49 發表
#1拗上中,留意大仙大大仙子午配合
大仙似乎將形成持槍配合#1作反彈

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-12 21:03 發表
睇漏咗尖束大約#18900,都係偏見出事
Tsui兄上週預測, 今早10:19 期指 @ 18900, Bingo!

TST認真好用

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-17 13:53 發表
大仙似乎將形成持槍配合#1作反彈
大仙將見紙五, 期指反彈或受阻於18750水平

引用:
原帖由 5466 於 2011-10-17 14:21 發表

大仙 #1 已上到高位, 子午 kiss
大仙#1雖近高位, 但仍需留意大圖相位未見同步, 期指短線或反覆上落, 或待大大仙M到頂同步拗落再SOP

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-17 14:43 發表
O.K ching ,TST真係神奇,18900剛剛到,等多陣或見多相同步,巳作好淡倉準備
從週圖看GF, 本週或見一細G頂, 但現行MPC & 持槍, 相信回調後, M形成DBT, 期指或將再試高位
未知大市會否上拓至週三後再跌

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-17 16:21 發表
淡倉真係越造越慘,仲以為會挾破高位 訊號留下伏筆,還看明天
因此相位同步頗為重要

發新話題