發新話題

MAR 10 期指,期權

引用:
原帖由 lofu 於 2010-3-25 14:46 發表

Today 208xx resistance
March guess 20600 level close (fut 'chg pos' not that active, may be next Mon can guess more accurate )
Thanks Lofu兄
小弟都等緊或者下星期一如果落到20250水平再搏LC
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-3-25 13:50 發表

Ok hing 若到此水平時,Please,唔該再給些advice.... .....Thank you
引用:
原帖由 Glory 於 2010-3-25 14:48 發表

Thanks ok c-hing, if have sell signal in 20780, pls advise, thanks a lot
到時再睇

引用:
原帖由 tika 於 2010-3-25 14:58 發表

係就爽呀...
May Forces be with us

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-3-25 15:09 發表

我睇今日上20800, 明日20194, 同您一樣博 LC
Mon兄有玄機睇聽日20194, 關照吓師兄弟

細仙似乎見#2GP, 配合回馬槍插穿

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-3-25 15:13 發表
20760左右反彈個勢吾錯, 如果今日上到20800我會考慮Short call
希望可以彈高啲開扣

引用:
原帖由 Bobby 於 2010-3-25 15:12 發表
ok Hing
如果要做, 記住advise,等我們這些LITTLE BROTHER, 都跟住搏一搏.
So far 都未試過以小搏大這招 ~
Bobby兄可以運用宇宙力量, 觀察一下到時有冇機會搏

引用:
原帖由 tika 於 2010-3-25 15:19 發表

係咪睇5MIN圖呀??
係Bible嘅用詞, 呢個係MT Sir嘅課程秘密, 亦為咗保障同學們利益...
小弟喺公開討論區唔方便講, Tika兄上到Bible就會知 & 熟習

引用:
原帖由 tika 於 2010-3-25 15:26 發表

咁我耐心等待吧.... ...真係希望日日都有得上..快D學完..
如果日日都要教, MT Sir會好辛苦

今日成交又係得500億左右...

發新話題