發新話題

OCT 11 期指,期權

MOC現見MPC, 留意M回落能否形成DBT再上
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 5466 於 2011-10-14 14:32 發表

OK 兄, 大時見 #2X, 亦似將見 #2D3, 加上昨日為大細 G,
是否可視作短線反彈 2500 點已差不多呢 ?
其實大時代在低位見#2D3, 反彈超過2500點, 即使未見頂相信亦不遠矣
大時代今早見TST西, 但由於MA大浪仍然上拓, 加上大時代如行#2D3, 亦會在上面出現, 或需於高位反覆一段時間形成GP再回落

密切留意大細圖Bible & TST訊號配合轉變

今日184P其中500張似乎是LP, 不知是否平掉8月尾所開的倉

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-14 14:46 發表
今日184P其中500張似乎是LP, 不知是否平掉8月尾所開的倉
大仙見MCF-DN、SBO向下, 似乎方向正確了

引用:
原帖由 choiml 於 2011-10-14 15:17 發表
大大仙見洗頭水( H & S )
不錯的代名詞
似乎將破頸線

MOC見#2D3, 留意反彈

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-14 15:33 發表
可借
Tsui兄為何覺得可惜?

引用:
原帖由 5466 於 2011-10-14 15:35 發表

大仙見子午, 大大仙亦將見子午
大大仙Bible三相同步, 大時代亦見#2X3了

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-14 09:32 發表
今早暫時可以上到嚟,日圖#1同步見高位,大市見頂後唔會有SBO,有可能於高位反復後下星期見新低
反彈浪或以7數完結!
引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2011-10-14 15:39 發表
莫非有一輪急跌,嚇散戶??
或如Tsui兄今早所預測

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-14 15:34 發表
MOC見#2D3, 留意反彈
MOC見#2D3、#1PC, 或作即市短暫反彈
將見大交叉 & 順排, 反彈後或繼續尋底

發新話題