發新話題

DEC 10 期指,期權

引用:
原帖由 波佬 於 2010-12-6 09:29 發表
死火, connect唔到winq.....
師兄們有咩返方法?謝謝~~~
會否是密碼已經到期?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 波佬 於 2010-12-6 09:49 發表

不是.....公司剛剛做了少少裝修, 我部腦D野無郁過, 但係就係CONNECT唔到WINQ....
試將Winquote完全清除再重裝, 在Winq32資料夾內選擇unwise, 在每個步驟選擇select all再按next..

在unwise之前, 先將自己修改過或儲存的新template複製到另一個新資料夾; 當Winquote完全清除後, 所有記錄都會刪除, 在重新安裝後再將template貼回Winq32資料夾內, 舊有儲存的template就可以load出來再用..

引用:
原帖由 heha388 於 2010-12-6 16:05 發表
why sudden drop? DJI future is rising
MT Sir今早於"大家好"提出大大仙見DCC看跌, 是Bible的訊號, Bingo

引用:
原帖由 psho 於 2010-12-6 16:51 發表
版主﹕明天仍有機會下跌?
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-12-2 15:27 發表

各位午安!

今日(12月2日)期指裂口上升, 上試TBM目標約23622, 高見23599點回落, 下午低見23382點反彈..

**** 本內容被作者隱藏 *****
Psho兄你好!

MT Sir已於每週走勢評論分析23200水平會稍有反彈, 反彈過後破23200水平, 將會試23000..
雖然今日未見23000水平, 但已經離目標不遠, 而大大仙見Bible的#2X3後, 出現DCC, 因此今日於低位作較大反彈..
小弟看如能以大成交下破今日低位, 將下試次目標..

引用:
原帖由 Jinpa 於 2010-12-6 16:52 發表

整日的技術發展亦乎合老師於今晨發表的每週分析,明天要先看23000防線了。
因此要多多了解、學習宇宙力量

引用:
原帖由 學習有益 於 2010-12-7 15:18 發表
各位師兄,明明今朝睇15分鐘圖係行下子午,偏偏今日又升番?
學習有益兄你好!

從大大仙看, #2X3後見DCC、大仙見#2V3, 而MOC亦見#2D3配合, 因此出現較大反彈..

閣下上完Bible就會清楚以上訊號的威力

看到討論區內越來越多高手同學討論, 認真高興
希望往後同學們繼續一起研討、進步、乘風破浪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-12-7 15:52 發表

努力... 努力... 幾時先有OK hing 高超水準?
Wai兄太謙了, 小弟有留意各位同學的分析, 閣下可能比小弟的水準還要高, 今日Wai兄又再Bingo

小弟仍需多加努力

留意大仙見MPC配合持槍、見#2X3, 待M回落調整, 再看MOC或細仙會否行TST東再上..

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-12-7 15:58 發表
你地俾個市 chok 到葷未?
Ourstation兄, 用Bible & TST做即市好好做, 小弟看到閣下的分析, 本月應該獲利甚豐

發新話題