發新話題

MAR 12 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-27 11:17 發表
MOC見+#1PC, 或留意TOC有否GP出現, 配合大仙DCC
引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-27 10:54 發表

大仙剛向下出關, 短線或見調整, 待#1回落, 留意DCC出沒或再試高位
TOC、MOC同步見#2V3向上, 配合大仙DCC上破高位, Bible的確好用
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-27 10:54 發表
大仙剛向下出關, 短線或見調整, 待#1回落, 留意DCC出沒或再試高位
大仙雖向下出關, 但由於MA上拓, 加上於地面發生, 或需留意各大圖有否-PC出現, 再配合大仙GP稍作調整

引用:
原帖由 oem7110 於 2012-3-27 14:32 發表

我想知道的哪一個課程教?
Thx
包含GP口訣中的技巧, 在實戰班教授

引用:
原帖由 ching516 於 2012-3-27 14:47 發表
昨日45點開210LC 今日140點平倉 BIBLE很厲害!!
恭喜Ching516兄以Bible短線大賺

引用:
原帖由 ching516 於 2012-3-27 15:08 發表
都係多謝你地一班大師兄經常指教我地!!
引用:
原帖由 BB888 於 2012-3-27 15:10 發表
同意

真係多謝你地一班大師兄經常指教我地
兩位言重, 望日後各位學有所成後, 能承傳MT Sir的意志, 幫助更多有需要的朋友

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-27 13:12 發表

如昨日早上於約40點LC210, 現在已有兩倍利潤, 下午高見153點
期權的威力
210C今日最高見218點, 相比昨日早上勁升四倍

引用:
原帖由 fatpat 於 2012-3-28 09:32 發表
Have to go to airport in the afternoon.

Target <20950, Bid 210C @30
Hope drop today and rebound tomorrow
或留意Bible & GP有否機會試212C搏大

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-3-28 09:44 發表
剛見大仙#2D3向下,修正需時,中位數上升至21000等結算,下月220C現88點,睇好後市可以考慮
多謝Goldwater兄提示
且看CP圖有否可觀啟示

引用:
原帖由 paaq 於 2012-3-28 10:14 發表
高等法院上訴庭裁定,政府就外傭居港權案提出的上訴得直,入境條例被裁定合憲。即外傭在港工作的年期,不能等同外傭居港的年期,外傭縱使以香港為永久居住地,亦不能申請居港權
若雙非來港生產, 亦不能獲得身份証, 相信醫護人手問題將解決不少

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-3-28 09:57 發表
早晨O.K ching,個人睇震蕩過後或趨於平靜等結算,從太陽週期觀察#1再度拗上,2X2調整浪的C或巳見底,下月初有機會再挑戰高位。
望能如Goldwater兄所言, 4月齊齊買上賺大錢

發新話題