發新話題

APR 11 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-4-20 10:35 發表
早晨ok hing
心中向上尚有2目標/阻力..1)23820...2)23950
不過唔知今日會否到

並留意現貨&期指水位差有50幾pt.....大戶真係
Wai兄第一阻力目標Bingo
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

留意大仙有否機會出現#2X3..

各位早晨!

大仙初見#2D3, 但由於MA上拓, 期指或會於高位反覆, 待DCC行完, 留意大仙能否見#2DTL出現作調整..

MT Sir今早於"大家好!"預測上升阻力在24220

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-4-21 11:11 發表
早晨ok hing
昨夜遲上床...眼有D掙不大....
請如有down trend 訊號提示一下 ....Thanks
Wai兄早晨!

Wai太謙虛了, 閣下今早所預測的阻力亦再次Bingo

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-21 10:59 發表
各位早晨!

大仙初見#2D3, 但由於MA上拓, 期指或會於高位反覆, 待DCC行完, 留意大仙能否見#2DTL出現作調整..
大仙準備#2DTL, 留意DCC出現, DCC行完後期指或反覆回試23900水平..

引用:
原帖由 muigol 於 2011-4-21 11:41 發表

即市頭肩頂 ...
仍需留意尚有DCC未行..

引用:
原帖由 muigol 於 2011-4-21 11:44 發表

何時行完?
由於內容涉及課程秘密, 只能說已完成課程的同學, 可看到大仙DCC何時行完, 不便之處還望見諒..

引用:
原帖由 muigol 於 2011-4-21 14:40 發表

仲未行嘅? 會唔會唔行架?
小弟所說的訊號, 都只是提供已完成課程同學們作參考並多加留意, 其中一圖將會有此訊號出現..
如說出何時行完, 會將課程的秘密說出..

上証A日圖剛見TST西, 對稱支持約2962點, 亦稍破另一下跌浪之力量縮減目標約2970水平; 如明日見大成交下破對稱支持約2962點, 則下跌力量有所擴張, 而另一下跌浪之力量未有縮減, 下行次目標約2905-20水平..

留意上証A下試對稱支持時, 有否大成交買上..

發新話題