發新話題

OCT 11 期指,期權

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-19 10:34 發表
估唔到今早力度咁弱,似係dcc,留意大時代#1行完一轉後拗落破昨日DL
Tsui兄測市 & 觀察訊號越加準確
恭喜恭喜
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-20 10:27 發表
Tsui兄早晨!

大時代見TST西、紙五、#2V3、#1 & 回馬槍配合, 情況不太樂觀
大浪向下, 大仙再次順排, 但剛見#2X3, 有機會形成#2D3

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 5466 於 2011-10-20 13:58 發表
大大仙, 大仙, 大時代所有巳弟全部敗陣
雖然敗陣, 但仍需小心Bible & GP仍有機會扭轉形勢

MOC見#2D3 & #1PC、細仙現見持槍 & MPC, 或待M回落形成DBT作反彈

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-20 09:48 發表
大大仙有d古怪,有機出現#2D3抽上,留意
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-20 14:10 發表

MOC見#2D3 & #1PC、細仙現見持槍 & MPC, 或待M回落形成DBT作反彈
Tsui兄早著先機
下午由MOC到大大仙均見同步轉上訊號, 今次看來是四番

實戰班將於10月25日開課, 堂上將會教授有效而準確的TST & TRP訊號, 各位之前已完成核心課程的同學萬勿錯過!

課程時間表 : http://www.option-king.net/schedule.php

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-24 09:41 發表

嘩!清一色...七番.....
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-20 17:10 發表
Tsui兄早著先機
下午由MOC到大大仙均見同步轉上訊號, 今次看來是四番
Wai兄午安!
從上週Bible看只有四至五番, 不過已經相當禾味

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-20 14:03 發表
大浪向下, 大仙再次順排, 但剛見#2X3, 有機會形成#2D3

以下內容需要回復才能看到

從大時代看, 期指下午低位17773點接近TST西次目標, 如大仙未能見#2D3, 而期指大成交下破下午低位, 大時代TST西目標約17500-17520水平

留意Bible & TST訊號轉變
引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-20 09:48 發表
大大仙有d古怪,有機出現#2D3抽上,留意
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-20 14:10 發表
各位午安!

上週四(10月20日)期指稍破大時代TST西次目標約17760-17770水平, 未有下試大時代TST西目標約17500-17520水平, 低見17755點反彈, 今日(10月24日)期指裂口高開, 高見18844點

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-24 14:14 發表
午安ok hing....

現睇緊隻#802....
@0.75有阻力,hope可企穩0.7再上
大成交配合突破, 亦見肚, 如能企穩或可試0.87

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-24 14:41 發表
上週三入...等到依家.....
即使在週三高位0.455元入, 現價0.68元出, 都已有超過33%利潤! 恭喜!

發新話題