發新話題

DEC 11 期指,期權

希望大家一同分享大餐

第2轉176P 120入都剛吃了

引用:
原帖由 rickso 於 2011-12-15 11:11 發表

178P/DH在350點,我347點平,都算唔錯啦!

平倉果陣MOC見#2X3,又見咗PC。個PUT圖又見DCC,所以俾我係DH平咗。D-BIBLE真係得。
恭喜rick 兄,厲害

回復 1272# rickso 的帖子

大市從高位回落,但估計下行時間及低位或於明日出現,因樓上出現多組阻力,就算一組下行時間完結,相信或於低位整固,等待一個强烈如GP訊號出現,才作出一組反彈浪rick hing, 指點就不敢,宇宙力量無窮無盡,只要頻度正確,就能找它出來,因此有時你見到,有時我見到,團結是力量

引用:
原帖由 rickso 於 2011-12-15 16:15 發表

下午的高位原來是共振點,所以平咗期指唔過市。今天成績唔錯,期指即市全部買賣都賺。BIBLE真係好好用!
恭喜rick hing 大獲全勝

以技術分柝作為籃本,應以客觀所見,而個人見解一組時間縮減位置約#17660,如大成交下破#17660,對稱力量為#16670,因大市出現MQ/PQ,相信大市將近完成造底偕段,亦相信於2012年有上破#25000機會,但願如此

MT SIR  & everybody merry christmas

short put 186  

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-28 14:31 發表
short put 186  
196 pts

希望喺186樓上結算,但187樓上阻力重重

發新話題