發新話題

MAR 12 期指,期權

Good Morning!  今日要練習,練習,再練習!

Good Morning! ....ching & cTse...

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-2-29 11:40 發表
rickso ching, 今日我都有時間練習, 有時間大家互報戰績
Sorry! Sorry! edward ching.  結果琴日冇練到。

你的提議不錯!可以增加D樂趣!

Placed buy order at 21,522, but....not filled ..

deleted order.

21,596 沽。

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-3-1 09:47 發表
ching, 不如將做左的交易, 半日先至向大家發佈啦, 或者私底下和你 pm, 呢度係交流區, 講咁多我怕會影響其他人的決定
但是時貼出買賣情況,比較有壓力,也比較好,這樣又不會馬後炮。

我是用細仙見CLM來食兩番的浪,再配合GP口訣。 ching 你呢?用可策略?

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-3-1 10:29 發表
昨日收市後見到大大仙同大仙, 深知不妙, 不過我覺得都係短暫休息後, 再衝
昨日的高位,因為大仙已經破關,所以是SOP。

今早出裂口,又見了尖西,所以我今早的沽倉是等細仙CLM時做的。

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-3-1 10:30 發表
一日唔穿昨日高位及 764, 都係小心為主
ching,  我見個市有跌唔落感覺!你呢?

我要等MOC出關先,再留意PC。

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-3-1 10:46 發表
看來 ching 相當熟練, 我都要加把勁先
ching 有無見又是BOD啦,,希望可以見射子午。

發新話題