發新話題

MAY 期指 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-28 11:36 發表
230c 出埋 160的怨念添……
有冇咁邪呀?又出怨念
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-28 15:08 發表

十點又幾抵搏架,就真係賭幾張,都係賭一賭,沒話贏梗嘛!
聽日仲有機,不過最多用3點
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-28 15:11 發表

係企唔穩喎!
不過, 232p 9X 有重注入場……
重新評估 期結點數!
用幾十點可以搏張期指,抵!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-28 15:27 發表

期結前要求速度,慢d都唔係果個價……
唔理咁多,聽朝開市230p及232c各用3點排兩張

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-28 15:41 發表
開始無咁跟對稱,23100 有重軍壓守。
233~235應該差多吧!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-28 15:34 發表
唔理咁多,聽朝開市230p及232c各用3點排兩張
232C差1點

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-29 10:40 發表

無搶貨咩?
唉,緊張到唔記得睇 #c MOC
就算攞到3點,最高做26點8倍好似好好聽,冇乜意思,唔使可借!

下月期低水近200點,莊家呢兩日又可以做手腳。

發新話題